Automatisk udkast

Læs os | Lyt til os | Se os | Tilslutte Live Events | Slå annoncer fra | Levende |

Klik på dit sprog for at oversætte denne artikel:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Elsker du at rejse? Invitation til WTN nytårsfest 2020/21

Medbring dine gryder og pander! Del håb, drømme og mirakler!

World Tourism Network i samarbejde med eTurboNews inviterer professionelle inden for rejsebranchen og alle, der elsker at rejse til en virtuel times sjov og sige farvel til et forfærdeligt 2020.

For 100 år siden blev den spanske influenza besejret. Rejseguider fra 8 lande vil fremvise og dele deres håb, drømme og mirakler ved at sige hej til genopbygningen af ​​rejse- og turistbranchen i 2021.

World Tourism Network afslutter en hel måned med spændende lanceringsbegivenheder (Se her: www.livestream.travel ) hvilket fører til, at denne organisation allerede har travlt i 124 medlemslande, der vil deltage i at ringe i 2021.

Turistguider stiger stærkere og fejrer 35 år af World Federation of Tourist Guides Association, arrangeret af WTN Hero Maricar Donato of Washington Tours & Events.

Juergen Steinmetz, grundlægger af World Tourism Network og udgiver af eTurboNews, siger: ”Jeg kan ikke vente? Deltag i festen og lad os efterlade 2020 sammen! ”

Rejseguider fra Australien, Rusland, Iran, Cypern, Sydafrika, Costa Rica og Amerikas Forenede Stater er klar til at præsentere.

Mød turistledere, herunder tidligere UNWTO-generalsekretær Dr. Taleb Rifai, og deltag i dem, der elsker at rejse.

Hvornår?

Onsdag 30 december

  • 10.00 HST |
  • 12.00 PST |
  • 3.00 EST |
  • 8.00 London |
  • 9.00 Frankfurt
  • 10.00 Johannesburg | Athen | Amman | Tel Aviv
  • 11.00 Dubai

Torsdag 31. december:

  • 1.30 Delhi
  • 3.00 Bangkok |
  • 4.00 Singapore |
  • 5.00 Tokyo |
  • 7.00 Sydney |
  • 9.00 New Zealand

Klik her for at registrere

Flere oplysninger om World Tourism Network og til at deltage?
www.wtn.travel