Automatisk udkast

Læs os | Lyt til os | Se os | Tilslutte Live Events | Slå annoncer fra | Levende |

Klik på dit sprog for at oversætte denne artikel:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Hvordan kan du påvirke luftfartens fremtid?

Vijay
Vijay

World Tourism Network opstod ud fra græsrodsinitiativer kendt som rebuilding.travel.
Luftfartsveteranen Vijay Poonoosamy, en tidligere vicepræsident for Etihad Airways, er nu førende inden for luftfartsinteressegruppen i WTN. En første brainstorming er planlagt for WTN-medlemmer og offentligheden til at deltage den 20. og 22. januar.

Den nystiftede luftfartsinteressegruppe fra World Tourism Network (WTN) dannes, og du er inviteret.

Ifølge WTTC er mere end 174 mio. Job inden for rejse og turisme gået tabt globalt, og det globale BNP mistede mere end 4.7 billioner dollars fra rejse og turisme i 2020.

Regeringer har hidtil støttet luftfartsselskaberne med 173 mia. Dollars, men for IATA har flyselskaber gæld på over 651 mia. Dollar og tabt 118.5 mia. USD i 2020.

De vedvarende smertefulde menneskelige og økonomiske tab, uforudsigeligheden af ​​Covid-19 og dens stammer og bølger, risikoen for at blive smittet eller være i kontakt med nogen, der er, testene og karantænerne i begge ender af en flyvning, risikoen for en lockdown i begge ender af en flyvning og den forbedrede klimaændringsbevidsthed vil uden tvivl påvirke folks ønske og evne til at forkæle sig med skønsmæssig flyrejser, selv når grænserne åbnes.

Arbejdsrelaterede rejser vil også blive påvirket, fordi virksomheder fortsat lider, budgetter overalt bliver skåret ned, og flere mennesker omfavner bekvemmeligheden og de nye muligheder for omkostningseffektive virtuelle værktøjer.

Ingen ved, hvordan alt dette vil spille ud, men vi må alle vågne op til det faktum, at den NYE normale kræver NY tankegang for at finde NYE løsninger. Ud over innovation og digitalisering er der et stadigt voksende behov for at skabe en sikker, sikker og mere social, miljømæssig og økonomisk bæredygtig rejse- og turismemodel, der er drevet af værdier.

Luftfartsgruppen fra World Tourism Network giver et sikkert og inkluderende rum for interessenter inden for rejse og turisme til at have oprigtige diskussioner om de formidable udfordringer, der rammer luftfart, og til at hjælpe med at genopbygge tilliden til rejsenes pålidelighed, sikkerhed, sikkerhed, forudsigelighed og positive samfundsværdi & Turisme.

Medlemmer af World Tourism Network og interesserede observatører opfordres til to brainstormpræsentationer og Q&A for at diskutere fremtiden for luftfart.

FØRSTE MØDE

19 januar 2020
- Hawaii: kl. 11.00

20 onsdag 2020 januar
- Californien (PST): 1.00
- New York (EST): 4.00
- Argentina | Brasilien: kl
- UK | Portugal | Ghana: 9.00
- Tyskland | Italien | Tunesien | 10.00
- Grækenland | Jordan | Israel | Saudi-Arabien | Kenya | Sydafrika | 11.00
- UAE 12.00 middag
- Seychellerne | Mauritius 1.00
- Indien: 2.30
- Thailand | Jakarta: 4.00
- Hongkong | Singapore | Bali 5.00
- Japan | Korea kl. 6.00
- Guam: 7.00
- Sydney: 8.00:XNUMX
- New Zealand: 10.00

Klik her for at registrere 


ANDEN MØDE

Fredag ​​den 22. januar 2020
- Hawaii (HST): 3.00– California (PST): 5.00
- Denver (MST): 6.00
- Chicago (CST): 7.00
- New York (EST) | Jamaica: 8.00
- Argentina | Brasilien: 10.00

Lørdag, 23 januar 2020
- UK | Portugal | Ghana: 1.00
- Tyskland | Italien | Tunesien | 2.00
- Grækenland | Jordan | Israel | Sydafrika | 3.00
- Saudi-Arabien: kl
- UAE | Seychellerne | Mauritius 5.00
- Indien: 6.30
- Thailand | Jakarta: 8.00
- Hongkong | Singapore | Bali 9.00
- Japan | Korea 10.00
- Guam: 11.00
- Sydney: 12.00
- New Zealand: 2.00

Klik for at registrere 

Vijay Poonoosamy, Singapore er direktør for internationale og offentlige anliggender i QI Group, direktion medlem af World Tourism Network, ikke-Executive medlem af bestyrelsen for flyforvaltning Veling Group, medlem af Advisory Board af World Tourism Forum Lucerne, af Rødehavets udviklingsselskab og World Economic Forums styringsudvalg for samfundsstrategiofficerer og kønsparitet. Vijay var administrerende direktør for Air Mauritius, eksekutivformand for Mauritius lufthavne og vicepræsident for internationale anliggender for Etihad Airways. Han var formand for ICAOs 4. verdensomspændende lufttransportkonference, African Civil Aviation Commission's Air Transport Committee og IATA's Industry Affairs Committee and Legal Advisory Council.

World Tourism Network (WTN) er et globalt netværk med medlemmer af rejse- og turistindustrien i 125 lande.

Flere oplysninger og medlemsoplysninger: www.wtn.travel

World Tourism Network (WTM) lanceret af rebuilding.travel